Wie zijn wij

Puur vanuit liefde voor tuinieren ben ik gestart met het stekken en zaaien van planten. Het is niet meer dan een hobby die ik graag wil delen.
Omdat mijn ervaring is dat planten best kostbaar wil ik planten verkopen die voor iedereen betaalbaar zijn.  Het leverd mij zelf niets op, de tijd en spullen die ik er aan kwijt ben kost mij meer dan dat het opleverd. Desondanks wil ik mensen graag mooie en sterke planten kunnen meegeven waar ze jaren plezier van hebben.

Ik heb een Youtube kanaal waar ik ook uitleg geef over stekken van planten zoals Vlinderstruiken en stokrozen.

We zijn erg milieu bewust, low budget en erg toegankelijk de kraam staat op de oprit, je kunt planten uitkiezen en het geld achterlaten in een geldkistje.
U bent van harte welkom om een keer langs te komen, vanaf Maart zetten we meestal de kraam weer op (ligt er een beetje aan hoelang de winter duurt)

op Facebook en Twitter kunt u ons ook volgen (zie contact gegevens).